Întreabă Psihologul

"Trăieşte ca şi cum ai muri mâine. Învaţă ca şi cum ai trăi veşnic" – Mahatma Gandhi

Despre mine

Despre mine

Consiliere psihologică online sau în Cluj-Napoca

Andrada-B

Andrada Blaj

Consiliere psihologica și psihoterapie

Psiholog clinician și Psihoterapeut cognitiv-comportamental

"Nu putem rezolva problemele cu acelasi tip de gandire pe care l-am avut atunci cand le-am creat!"

Aici intervine rolul meu, sa te ajut sa iti observi stilul de gandire si de a actiona, iar apoi sa te ajut sa il inlocuiesti cu unul care sa te ajute sa progresezi.

Eu ca rolul psihologului nu este sa repare, ci sa asiste omul in aceasta calatorie catre sine, sa il ajute sa descopere resursele care erau deja in el, sau sa creeze unele noi daca este nevoie.

Fiecare om este expert in propria viata, dar uneori avem nevoie ca cineva sa ne arate si o alta perspectiva.

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în 2008, și Masteratul de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltare a Potențialului Uman în 2010, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Sunt psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, și te pot ajuta dacă ai nevoie de evaluare psihologică sau consiliere, în probleme de tipul anxietății, depresiei, dificultăți în relație, furie excesivă, sau obținerea unei stări de bine în general.

Dacă urmărești mai mult acțiuni de dezvoltare personală, a relațiilor sau a carierei, te pot ajuta prin prisma formării mele ca și coach.

Pe lângă rolul profesional, rolul de soție și mamă mi-a oferit experiențe personale care pun la încercare teoria. Experiențele de viață completează ceea ce citim în cărți, ca psihologi, și ne ajută să ne punem cu adevărat în locul clientului nostru.